Haine confortabile, din materiale naturale pentru copii

Haine confortabile, din materiale naturale pentru copii

Simțim cu toții că este din ce în ce mai cald. Vara pare că îşi intră rapid în drepturi şi începând de astăzi vom putea ieşi din nou să explorăm cu cei mici. De preferat ar fi să evităm parcurile de copii şi zonele aglomerate şi să tindem mai mult spre ieşiri în natură, în zone cât mai puțin populate.

Nu e ca şi cum pericolul a trecut. Trebuie incă să fim atenți şi să continuăm acele bune practici care ne-au ajutat şi până acum.

Indiferent unde alegeți să vă petreceți timpul, noi, cei de la Hbebe vă oferim ținute confortabile, din materiale naturale. Vă propunem o gamă variată de produse pentru cei mici, de la geci la tricouri, fustițe şi salopete, cu designuri îndrăznețe şi printuri pline de personalitate, inspirate din pasiunile piticilor noştri.

Bumbac moale şi prietenos cu pielea

Printul este unul digital, direct în țesătură, astfel că nu trebuie să vă faceți griji că se va estompa în timp. Am ales să folosim culori pe bază de apă, pentru că sunt ecologice, elastice şi prietenoase cu pielea delicată micuților.
 

Imprimeul rezistă provocărilor

Dacă vă doriți un tricou sau o rochie, o salopetă ori un hanorac, un fes ori o pereche de pantaloni (cine ştie? Imaginația nu are limite 😁) cu un personaj favorit sau orice alt design pe care vi s-a pus pata, noi, vom face tot posibilul, să vă depăşim aşteptările.

Oricum, cu siguranță vă veți îndrăgosti de ele, de la prima purtare.

Suport clienti L-V 10-15

0743586429 contact@hbebe.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!