Hăinuțe din materiale impermeabile

Hăinuțe din materiale impermeabile
Orice părinte își dorește ce este cel mai bun pentru copilul său. De aceea, noi venim mereu în ajutorul vostru, acum și cu materiale impermeabile, de calitate, rezistente și care să ofere confort maxim celor mici. Este foarte important ca orice obiect de vestimentație alegem, fie o căciuliță, un hanorac, o jachetă, o salopetă, să fie dintr-un material care să ne placă, să îl putem purta ușor. Ne place să diversificăm modelele, să aibă printuri cât mai diverse dar și gama de hăinuțe să se mărească periodic tocmai pentru a-i bucura pe micii noștri clienți.

Astăzi o să vă explicăm cât de eficiente sunt hainele din materiale impermeabile Dyntex. Cu toții suntem într-o continuă căutare a ceea ce este mai bun, iar cei doi fii ai noștri au nevoie de hăinuțe de joacă sau pentru grădiniță, așa că testăm tot ce găsim și alegem la final doar ce considerăm că ar fi cel mai bun.

În magazine, hainele sunt făcute adesea în serie, iar materialele lasă de dorit, noi adulții am descoperit asta pe propria piele. În vitrină ne făcea cu ochiul o bluză sau o pereche de pantaloni, dar când i-am probat am văzut că realitatea este alta, că materialul nu este moale, nu aveam confort. De aceea, niciodată nu dorim să se întâmple așa ceva în cazul copiilor.

Ce țesături alegem


Alegem țesăturile cu 2 straturi care sunt țesături de îmbrăcăminte impermeabile și respirabile, care sunt utilizate pentru îmbrăcăminte în aer liber, îmbrăcăminte sport și modă de viață active, numai bune pentru copii. Ce am putea spune despre astfel de țesături. Țesăturile sunt cu 2 straturi și se caracterizează nu numai prin nivelul ridicat de rezistență la apă, ci sunt și foarte respirabile (până la 70.000 grame / m2 / 24 ore). Pe lângă acestea, de asemenea, ar mai fi cele mai ușoare laminate disponibile , cu 7 microni.

Design și confort excepțional

Texturile excepționale fac ca țesăturile Dyntex cu 2 straturi să fie deosebit de speciale. Folosind cele mai noi tehnologii de vopsire și finisare,  Dyntex produce țesături ușoare conform cerințelor clienților iar noi ne bucurăm că le-am descoperit și am văzut când sunt de bune. Ce ne mai place mult este faptul că aceste materiale pot fi și tipărite.

Care sunt avantajele acestor materiale

Nu contează dacă este soare, ploaie sau zăpadă, greutatea lor este redusă. Dimensiunea redusă a produsului este apreciată în special în zona îmbrăcămintei de exterior. Țesăturile cu 2 straturi sunt preferate pentru îmbrăcăminte pentru schi și îmbrăcăminte de ploaie datorită nivelului ridicat de respirabilitate și a proprietăților impermeabile. Țesăturile de îmbrăcăminte de înaltă calitate sunt foarte populare datorită nivelului ridicat de confort și a numeroaselor funcții.

Cum sunt astfel de țesături

Sunt țesături cu cel mai înalt nivel de confort la purtare, texturi unice și o varietate de funcții: sunt foarte ușoare, rezistente la vânt, rezistente la apă, impermeabile și respirabile. Țesăturile de îmbrăcăminte sunt disponibile în forme stretch sau non-stretch. Țesăturile sunt funcționale, mereu la modă, iar ele pot să ofere o potrivire foarte confortabilă și este numai bună pentru copii.

 

Suport clienti L-V 10-15

0743586429 contact@hbebe.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!