Cât de bune sunt hainele din lâna fiartă

Cât de bune sunt hainele din lâna fiartă
Un alt material pe care îl folosim și îl recomandăm clienților noștri este lâna fiartă, lâna fleece. Înainte de toate, poate că ar fi indicat să spunem că sunt o serie de aspecte avute în vedere când ajungem la selectarea hainelor.

De la început ar fi foarte bine să căutăm haine care ar putea fi purtate direct pe piele. În acest sens, dacă alegem lâna, acest material este cel care dă posibilitate pielii să respire, reglează temperatura sau poate absoarbe transpirația. Nu trebuie uitat nici faptul că poate fi recomandat a fi folosit dacă plouă sau pentru zăpadă, deoarece nu se udă ușor, iar cel mic nu se poate simți jenat, nu apare un disconfort și nu trebuie schimbat într-un timp cât mai scurt. 

Ce este lâna fiartă
Lâna fiartă este un tip special de material, foarte ușor, moale și confortabil la îmbrăcare. Se spune că nici o țesătură sintetică nu ar putea să redea această textură unică. Este catifelată pentru pielea unui bebeluș și, în același timp, lasă pielea să respire liber, copilul este protejat de frig, de vânt sau de căldura excesivă.

Când folosim lâna fiartă
Apare adesea o astfel de întrebare. Noi o recomandăm la confecționarea jachetelor, salopetelor, capelor sau a cardiganurilor. De ce spunem asta?! Deoarece lâna fiartă este lâna care este expusă atât la căldură, cât și la umiditate. Ce mai trebuie menționat este faptul că, în timpul procesului de fierbere mii de bule de aer sunt închise în structura materialului și se va forma o așa numită "barieră naturală" împotriva temperaturilor ridicate sau a celor joase. De aceea, utilitatea acestui tip de lână este numai bună pentru hăinuțele copiilor de toate vârstele.

Ne respectăm mult munca și clienții, iar astăzi am mai vrea să vă spunem că este de recomandat ca lâna fiartă să fie folosită pentru hainele de exterior, aceasta izolează bine și respinge apa. Copiii se murdăresc repede și este necesar să fie mai multe hăinuțe de schimb. Dacă le spălăm trebuie să avem în vedere și modul de uscare. De exemplu, în cazul produselor din bumbac, acesta se usucă mai greu, dar există avanjatul că poate fi pus la uscat pe calorifer, afară la soare. În ceea ce privește lâna, nu o putem pune pe calorifer, dar spre deosebire de bumbac se usucă mai repede.

Lâna fiatră nu se folosește doar pentru sezonul rece
Ne-am obișnuit să asociem anumite materiale cu anotimpurile. Spunem că ne îmbrăcăm cu haine din lână doar iarna, dar când discutăm de lână fiartă este bine să știți că aceasta este eficientă în orice anotimp, fie rece, fie cald. Vorbim despre un material care este atractiv, dar și extrem de funcțional. Datorită calității, un obiect de vestimentație poate fi purtat mult timp și nu se va observa niciun aspect
uzat.


Nu am vrea să trecem peste un lucru foarte important în cazul lânii fierte și anume că pentru episoade de ploaie sau în zăpadă, lâna fiartă asigură o protecție foarte bună, deoarece poate absorbi umezeala aproape 60% din greutatea proprie și asta fără a lăsa pielea să o simtă. Cum este posibil?! Pentru că are un conținut mare de lanolină și densitatea materialului împâslit face ca picăturile de apă să nu intre în haine, ba mai mult, ele vor putea să alunece de pe suprafața hainelor, va fi aproape impermeabilă.

Spuneam mai sus despre bulele de aer care vor rămâne blocate în material și care pot să acționeze precum o barieră naturală. Astfel, se va menține temperatura constantă chiar și când va fi mai frig afară sau dacă va bate vântul.

Ce mai căutăm la o haină? Să reziste  cât mai mult timp, iar dacă găsim ceva care ne place mult, parcă am dori să ne țină toată viața. În cazul jachetelor din lână fiartă am putea spune că ele arată bine și după mai multe purtări, că nu își schimbă forma cum se întâmplă în cazul altor materiale. Într-adevăr, este un mare avantaj în cazul țesăturilor care sunt bătătorite așa cum este lâna fiartă, pentru că putem vorbi de o rezistență mai mare chiar dacă haina respectivă este purtată în mod frecvent.

Un alt atuu în cazul lânii fierte este că hainele țin cald, dar sunt și foarte ușoare, au o densitate mare, nu le vom simți grele sau inconfortabile. Pentru copii sunt lejere atât prin casă, cât și afară, la joacă. Cei mici pot alerga în voie, părinții nu au grijă că nu sunt protejați de vânt sau de frig, iar acestea reprezintă avanjate majore în cazul acestui material.

Mereu ne gândim..."Și dacă stăm într-un loc unde se gătește? Ar putea să se imprime mirosul."
Sigur, acest lucru este posibil, însă există și o rezolvare foarte simplă de aplicat. Lăsăm produsul să se aerisească în aer liber, iar peste puțin timp, va fi ca nou. 

Suport clienti L-V 10-15

0743586429 contact@hbebe.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!