Din dragoste pentru copii!

Din dragoste pentru copii!

Să devii părinte, mamă, în special, este cel mai frumos lucru din lume!… dar și cel mai greu și plin de alegeri!

Încă de când il ai în burtică, trebuie să iei cele mai importante decizii din viața lui de bebeluș: să il alăptezi sau nu, dacă da, până la câte luni, să îi dai ceai sau nu, să folosești scutec de unică folosință sau textil.

Nu am vrut sa îl țin înfășat, astfel că a trebuit să fiu foarte atentă la hăinuțele pe care le alegeam, implicit la materialele din care acestea erau realizate. Pielea bebelușului este extrem de sensibilă și poate fi ușor iritată de factorii externi, mai ales după cele nouă luni petrecute în burtica mamei.

Materialele cu care acesta ia contact pot irita rapid pielea, astfel că e foarte important să nu fie vopsite chimic și să fie din bumbac! Deși nu este elastic, bumbacul este un material moale și puternic, permițând pielii să respire ușor. Atunci când încep să meargă de-a bușilea, știm că avem nevoie de hăinuțe care să reziste, iar materialele naturale precum bumbacul asigură atât rezistența, cât si durabilitate!

Am optat mereu pentru hăinuțe din bumbac și pentru ca fibra din bumbac este hipoalergenică, ceea ce înseamnă un plus de protecție pentru pielea sensibilă a micuților! Ținând cont de toate acestea, știu că hăinuțele H.bebe sunt răspunsul pe care îl caută majoritatea mămicilor pentru bebelușii lor: sigure, rezistente și din materiale naturale!

Suport clienti L-V 10-15

0743586429 contact@hbebe.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!