Poncho din lână cu bumbac - Iepuraș Maro

HDD
2 Review-uri
160,00 Lei
  Poncho din lână cu bumbac, cu un design special confecționat pentru micii iubitori de animale. Croiul este lejer și permite o mobilitate sporită celor activi. Gluga este dublată cu bumbac certificat Oeko-tex pentru extra protecție împotriva vremii reci. Datorită texturii materialelor, dar și a modelului preferat, copilul va avea atât un look deosebit și voios, cât și o izolare termică sporită.
Mărime:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: 7304 Ai nevoie de ajutor? 0743586429
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Întreținere Produs
  • Review-uri (2)
  • Confecționat din lână & bumbac. Lâna este un material plăcut la atingere, moale, flexibil, care nu înțeapă.
  • Poncho este prevăzut cu o glugă ce oferă un aport mai mare în procesul de încălzire al copilului.
  • Oferă libertate deplină de desfășurare a activităților zilnice ale micuților.
  • Întreținerea se realizează foarte ușor prin spălarea la mașină, setată la programul pentru lână, la temperatura de 30 de grade. Este de preferat folosirea detergentului special prevăzut pentru lână. Nu recomandăm a se folosi uscătorul de rufe și nici a altor surse de căldură (calorifer), deoarece poate genera modificări ale produsului! Cea mai eficientă modalitate este aceea de uscare a produselor pe o suprafață orizontală.
  • În urma purtării îndelungate este posibilă apariția scămoșării care poate fi rezolvată cu ajutorul aparatelor sau a periilor destinate pentru curățarea scamelor.
  • Produsele se realizează exclusiv pe comandă, în funcție de alegerea de personalizare selecționată. 
 
  Lâna este un material natural antibacterian, ajută la reglarea temperaturii corporale, dar este eficientă și împotriva umidității. Este rezistent în timp și face față cu brio oricăror activități ale copiilor ce presupun mișcare, fiind foarte moale și flexibil. 

  Având proprietăți de auto-curățare, se întreține și foarte ușor. Hăinuțele din lână fiartă nu trebuie spălate foarte des și doar la temperaturi joase, cu un detergent blând de spălare. Mirosurile neplăcute pot fi îndepărtate foarte ușor de pe hăinuțe, acestea putând fi lăsate la aerisit peste noapte.

Atenție! Pozele sunt făcute cu aparat profesional, iar nuanțele pot diferi ușor față de realitate. Acest lucru nu constituie defect de fabrica



 
Întreținerea se realizează foarte ușor prin spălarea la mașină, setată la programul pentru lână, la temperatura de 30 de grade. Este de preferat folosirea detergentului special prevăzut pentru lână.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Iliana Varzaru,

Elegant si calduros! Fetitei ii place mult.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Adelina Bolda,

Foarte frumos și calitativ.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti L-V 10-15

0743586429 contact@hbebe.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!